Skip navigation

According to my WordPress statistics a significant number of Dutch people are reading this blog. Given the Balkanization of the internet, I think it’s about time that WordPress began implementing traffic filters that allow users to block entire countries instead of just individual users. Until that happens, to accomodate these unwelcome and uninvited Dutch lurkers I have opted to write a short story in Dutch. So here we go, a short story in Dutch for all the Dutch lurkers who unfortunately decided to waste their time trying to decipher my bilinguistic blog rather than do something else with their lives, something like, oh, I don’t know, maybe catch one of them cheap Malaysian charter flights from Schiphol to the Orient flying over dirt-cheap Ukrainian airspace.

Het volgende onderdeel van dit blog bericht is een puur fictief verhaal. Alle personages, gebeurtenissen, plaatsen en entiteiten zijn fictief en verhouden zich op geen enkele manier tot een werkelijkheid. Referenties aan bestaande politieke personen en overheidsinstanties zijn puur illustratief en fictief bedoeld. Overeenkomst met bestaande personen, entiteiten en gebeurtenissen berust op louter toeval.

De Griekse hoer en de Nederlandse minister van Financiën
(fictief verhaal)
door drs. Efthimia Dilpizoglou
(c) 2014 all rights reserved

Kunt u zich voorstellen dat u een Griekse hoer in Athene bent en iemand als deze man seksueel moet bevredigen?

Gelukkig moest deze man niets hebben van Griekse hoeren, want hij had zijn handen vol aan de Griekse presstitutes die hem overal achterna zaten voor een interview. Om nog te zwijgen over alle ongevraagde sollicitatiebrieven voor een stageplaats in Den Haag die hem de koffer in gewurmd werden door meegaande Griekse politici die voor hun zoon of dochter een goed stageplaatsje in Nederland probeerden te bemachtigen.
De Nederlandse minister van financiele zaken, of laten we zeggen de voormalige minister van financiele zaken, was in 2014 in Athene opgeblazen door een RPG dat afgevuurd was door de kameraden van de Griekse extreemlinkse terrorist Giorgos X., uit wraak voor zijn arrestatie eerder dat jaar. Een blogger met de onmogelijke naam Efthimia Dilpizoglou die de aanslag op Dijsselbloem had voorspeld in een fictief verhaal werd gearresteerd en 3 maanden lang in de cel gegooid. Niet dat dit enig zin had, de blogger had nooit kunnen weten dat haar fictief verhaal werkelijkheid zou worden, maar in zulke gevallen moet je als overheid nou eenmal een paar bloggers in het gevang smijten om de impressie te wekken dat de geheime dienst iets anders doet dan met z’n collectieve te lul spelen de ganse dag, gebruikmakend van alle wereldwijd onderscheepte seks-chats voor stimulatie, uiteraard onder het mom van het voorkomen van terrorisme. De aan duizend stukken gereten Joeroen Dijsselbloem werd snel opgevolgd door de mediagenieke en ambitieuze Hollandse politicus Arnaut “BehaARD” Brandnetelstruik. Het was deze man, in een zichbare staat van opwinding, die de Griekse hoer voor zich had, op werkbezoek in de Griekse hoofdstad. De Griekse hoer werd geplaagd door haar vaderlandsgevoelens. Zij trok de broek van de Nederlandse minister van financiën naar beneden en zag dat hij geschoren was. De Griekse hoer zag dit niet vaak, het geval deed haar wat flikkerig aan, en haalde een wenkbrauw op. “Hey lekkere Hollanse haring, waar is je schaamtehaar opeens heen? Ben jij nou een kleine of een grote jongen?” plaagde zij. “Hoezo, wil je boven op mijn brandnetelstruik gaan zitten dan?” grapte de Nederlandse minister van financiën. Die grap klonk half niet zo grappig in het Engels dus de Griekse hoer lachte niet, want zij wist sowieso niet wat de achternaam “Brandnetelstruik” inhield.

De Griekse hoer had eerder op de dag gechat over Skype met haar collega-hoer, de Koreaanse hoer, een chat dat geonderscheept was door de NSA waarna het doorgespeeld werd naar de AIVD. De Griekse hoer deed altijd een vragenrondje onder collega’s alvorens een client te accepteren, zelfs als die client een bekende politicus was. Voor je het weet met je weer zo’n kamermeisjesaanrandende Franse lul in je reet als die ene politicus die door Gerard Depardieu werd gespeeld in die ene film. De Griekse dacht aan de gouden tip die zij had gekregen van de Koreaanse hoer: “Die Hollandse mannetjes zijn allemaal dikke lul jongentjes. Het gaat ze niet om de wet of om menselijke waarden of tederheid of de illusie van liefde. Het gaat erom wie de grootste en dikste heeft. Een dik salaris, een dik CV, een groot kantoor, een grote dikke hoer. Geef die Brandnetelstruik de impressie dat hij groot is, en je maandloon is binnen.”. Brandnetelstruik greep de dikke reet van de Griekse hoer. “Ik moet nodig afvallen.”, dacht zij.

Na afloop begon de pillowtalk. De Griekse hoer wist dat zij nooit een politiek gesprek moest beginnen met een klant, maar meneer Brandnetelstruik begon er zelf over dus moest zij erin meegaan. Ze vroeg zich af of dit een test was, en of Brandnetelstruik met dit gesprek probeerde te achterhalen of zij een spion was. Zij liet zich meeslepen door de door spindoctors en Public Relations trainers aangeleerde en ingestudeerde overtuigingskracht van de Nederlandse politicus en deed alsof zij het overal mee eens was. Vroeg nooit door en stelde nooit iets ter discussie, want dat zou de impressie wekken dat zij viste naar informatie. “Het Griekse volk moet leren om minder te eten, meer te werken en minder te eisen.”, zei Brandnetelstruik terwijl hij haar linkerborst in zijn hand hield. De Griekse hoer keek naar haar tas op de tafel, en dacht aan haar sleutelbos die ergens diep in haar tas begraven lag naast een doos make-up en een rol condoms.

Na eindeloos politiek geleuter stond Brandnetelstruik uiteindelijk op en zei, “Ik moet nu gaan”. Hij begon zich aan te kleden terwijl de Griekse hoer pro-forma heen en weer over het bed rolde als een krolse poes. “Hurry up you Dutch asshole, there is a cheap Malaysian charter flight to Bali waiting just for you at Schiphol airport.“, dacht zij in smetteloos Engels. “Wanneer ben je weer in Athene met je surprise pretpakket van een raket, Aarnaa-oet?” vroeg de Griekse hoer lonkend. “Zolang jullie Grieken jullie schulden niet afbetalen, snel.” zei Brandnetelstruik, knipoogde naar de Griekse hoer, en gooide en paar briefjes van 50 euro op het bed. “Huur, water/gas/electra en een week boodschappen.”, rekende de Griekse hoer vlug, “Wat haat ik je prostaatkankerkloten, jij haarloze Hollandse haring van een financiënhufter hoerenloper.”.

…wordt vervolgd…

Referenties:

“Het Griekse volk moet leren om minder te eten, meer te werken en minder te eisen.” is een notoire uitspraak van de Griekse dictator G. Papadopoulos –> http://en.wikipedia.org/wiki/Georgios_Papadopoulos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s